Bio

Bengt HuhtaBengt Huhta
Laulu, kitara
Syntynyt Kokkolassa vuonna 1949. Bengt aloitti musiikkiuransa kolmevuotiaana, jolloin hän merimiesasuun pukeutuneena matkusti äitinsä kanssa junassa. Bengt huomasi, että laulamalla naisille ansaitsisi rahaa karkkiin.
Puolivälissä 60-lukua Bengt lauloi R&B, rock’n roll ja tanssimusiikkia lukuisissa kokoonpanoissa vuoteen 1968 saakka, jolloin hän otti käyttöön taitelijanimen Kristian. Syksyn Sävel musiikkikilpailussa -68 voitto tuli kappaleella ”Näin on”. Voitto poiki viisi hektistä keikkailuvuotta ympäri Suomea sekä Ruotsin kiertueita. Bengt muutti Ruotsiin vuonna 1975 ja palasi 10 vuoden jälkeen takaisin Suomeen. Nykyisin hän on Öjan koulun rehtorina Kokkolassa.

Peter NylundPeter Nylund
Steel kitara, laulu
Syntynyt 1960 Kruunupyyssä ja on yksi Country Life yhtyeen perustajajäsenistä. Peter on ollut ympäri Suomea useissa äänityksissä. Hän on ensimmäinen pohjoismaalainen, jota on pyydetty soittamaan euroopan suurimmassa steel kitara -festivaaleilla, Irish Steel Guitar Festival. Peter toimii mainosalalla ja asuu Teerijärvellä.

Pekka ViitalaPekka Viitala
Kitara, laulu
Syntynyt 1968 Kaustisella. Pekka kävi pianotunneilla 9 vuoden iässä. Perustettuaan 13 vuotiaana bändin kavereidensa kanssa hän vaihtoi  klassiseen- ja sähkökitaraan. Hänen ensimmäiset musikaaliset vaikutteet tulivat The Shadows ja Hurriganes -yhtyeiltä. Pekka on soittanut useissa yhtyeissä 80-luvulta saakka. Hän on maanviljelijänä Kaustisella.

Jan GranlundJan Granlund
Kitara, laulu
Syntynyt Kokkolassa vuonna 1954. Janne kasvoi perheessä, jossa gospel musiikilla oli tärkeä asema. Janne soitti eri instrumentteja kouluaikoina jolloin hän alkoi soittamaan koulun tansseissa ja juhlissa. Aikuisena Janne on soittanut useissa tanssiyhtyeissä country rockin kuitenkin ollessa lähinnä sydäntä. Janne työskentelee musiikkiterapeuttina.

Christian LunabbaChristian Lunabba
Rummut
Syntynyt 1965 Pietarsaaressa, Perhe muutti 1974 Leppälahteen. Osti ensimmäisen levyn 1976 serkultaan Ruotsista. A-puolella luki Waterloo, B-puolella Honey Honey… Christian pitää kaikenlaisesta musiikista, mutta itse kappale on tärkein. Nykyiset yhtyeet ovat Winchester ja Magpie – rock ja country. Siviilissä veneenrakentaja.

Börje NylundBörje Nylund
Basso
Syntynyt Kruunupyyssä vuonna 1957. Hän löysi countrymusiikin 70-luvun puolivälissä ja perusti 1977 veljensä ja kahden serkkunsa kanssa Country Life -nimisen yhtyeen. Jo nuorena Börje oli kiinnostunut äänitekniikasta. Toimii yrittäjänä Northern Stars -yrityksessä, joka tarjoaa äänitys- ja äänentoistopalveluja sekä musiikkitapahtumia.