”Countryukko” tulee jälleen

Moni varmaan muistaa Country Road 13 -konsertit, jotka järjestettiin vuosina 1978-1997 Emetin Kansanpuistossa. Konsertin tunnus,countryukko”,  joka löytyi plakaateissa, ilmoituksissa, julisteissa ja tarroissa tuli tunnetuksi paikallisen countryväen keskuudessa.

Viime vuonna Emetin Kansanpuisto juhli 50-vuotista olemassaoloaan. Osana juhlanviettoa herätettiin Country Road 13 konsertti uudelleen. Viime vuoden konsertti sai paikalle yli 300 kävijää. Kävijät olivat liikuttavan yksimieleisiä siitä, että myös tänä kesänä tulee järjestää tapahtuma samassa paikassa ja aikaan.

Kun 40 vuotta sitten järjestettiin ensimmäinen Country Road 13 tapahtuma niin tämän vuoden konserttia vietetään juhlinnan merkeissä. Luvassa on nostalginen tapahtuma ”vanhan hyvän ajan” tyyliin.