Miksi tällainen ”elvytys”?

Kuten aikaisemmin kävi ilmi niin Country Road 13 Concert armon vuonna 2017 oli osa Emetin Kansanpuiston 50-vuotis juhlallisuuksia. Samalla se oli myös nostalginen yritys elvyttää vanhaa hienoa perinnettä. Vuoden 2017 tapahtuma onnistui ja oli kovasti pidetty, joten jatkoa on luvassa.

Country Road 13 -konsertti pidettiin aina sunnuntai-iltapäivisin ja se oli kaikenikäisille – oikea koko perheen tapahtuma. Niin myös tällä kertaa.

Esiintymislava tulee olemaan rekka-auton lava aivan kuten ensimmäisellä konsertilla 1970-luvun lopulla. Puupenkkejä tullaan laittamaan niille jotka haluavat kuunnella istualtaan ja kukin voi myös tuoda omia puutarhatuoleja. Jos hyvä musiikki saa aikaan kovaa nälkää niin paikan päältä löytyy syötävää ja juotavaa eri muodossa. Jos sää ei ole suosiollinen niin koko tapahtumaa voidaan pitää tanssipaviljongin suojassa.

Loput on kiinni teistä – TULKAA VIIHTYMÄÄN!