Jussi Syren & The Groundbreakers (Fin)

Konsertin pääartisti 2019 on Jussi Syren & The Groundbreakers Etelä-Suomesta. Lisätietoja yhtyeestä ohessa:

Jussi Syren & The Groundbreakers Facebook

https://www.youtube.com/channel

syren.fi

Jussi Syren & The Groundbreakers on soittanut perinteistä bluegrass musiikkia vuodesta 1995 ja esiintynyt yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Yhtyeen levyt ovat saavuttaneet hyvät arvostelut eri maiden musiikkimedioissa ja saanut runsaasti radioaikaa eri puolilla maapalloa.
Jussi Syren & The Groundbreakers julkaisi yhdennentoista albuminsa ”Bluegrass Headquarters” maaliskuussa 2019, palaten samalla Bluelight Recordsille. Viulistivieraana levyllä on Grammy-ehdokas ja 11-kertainen IBMA vuoden viulisti Michael Cleveland, USA.
Jussi Syren, laulu ja mandoliini; Tauri Oksala, banjo ja laulu; J.P.Putkonen, kitara ja laulu sekä vuosi sitten mukaan tullut Tero Mäenpää, basso ja laulu.