Northern Stars | Studio | Äänentoisto

northern stars logo

N O R T H E R N  S T A R S

Tarjoaa musiikkialan palveluja, joissa kokemus kohtaa kehityksen.
Hyvän tuloksen takeena nykyaikainen kalusto, jota viritetään taidokkaasti vuosikymmenien aikana hankitulla osaamisella

* Studio ja musiikkituotantoStudio
* Äänitys ja äänentoisto
* Äänentoistolaitteiden vuokraus
* Musiikitapahtumat ja esiintyjien välitys

info@countrymusic.fi | GSM +358 50 521 7222 Börje Nylund

STUDIO JA MUSIIKKITUOTANTO

studio2Studio
Voidaan äänittää koko yhtye kerralla tai jokainen raita erikseen toiveiden mukaan. Voidaan myös tarpeen vaatiessa tehdä äänitykset muualla liikkuvalla kalustolla ja viimeistelyt studiossa. Studion hermokeskuksena toimii Sony DMX R-100 mikseri jolla tehdään myös loppumiksaukset. Lisäksi löytyy Focusrite:in etuasteita; Sony:n, Roland:in, Yamaha:n ja ART:in efektejä; Audio-Technica:n, Sennheiser:in, Röde:n, AKG:n ja Shure:n mikkejä ja ”nauhurina” ja editoinnissa käytetään Cubase ohjelmaa. Kuuntelu tapahtuu pääosin Genelec:in kaiuttimilla.

Aloitteleville tai vähemmän kokeneille artisteille/yhtyeille
Tarjotaan ylläolevan lisäksi myös apua seuraaviin asioihin: sovitukset, muusikoiden löytäminen, tuottaminen (tuottaja) ja paperiasioiden hoito (ISRC, Teosto/NCB, Gramex).

* Northern Stars tarjoaa saman katon alla äänitysalan täydet palvelut ja haluttaessa huolehditaan koko valmistusprosessista valmiiseen cd-levyyn saakka.

* Graafinen suunnittelu: cd-kannet, julisteet, kuvaus.

* Northern Stars levymerkki panostaa country- ja muun rootsmusiikin tuottamiseen. Omia tuotoksia kertynyt yli viisikymmentä.

* Muuta tuotantoa löytyy pitkälti toista sataa kappaletta.

* Studiossa mahdollisuus noin viiden hengen majoitukseen kauempaa tulleille vieraille.

 

ÄÄNENTOISTO JA DOKUMENTOINTI

lankkuÄänentoisto
Juhlissa, konserteissa, kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa on tärkeää saada äänensä kuuluville – tällä on jopa ratkaiseva merkitys koko järjestelyn onnistumisen kannalta. Siksi jo suunnitteluvaiheessa on tärkeää todeta millaiset ovat äänentoiston tarpeet – hyvä suunnittelu kun on puolet työstä.
Northern Stars tarjoaa – pitkällä ja mittavalla kokemuksella – äänentoistolaitteita, jotka ovat sopivia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen mikä erilaisimmissa ympäristöissä.
Suunnittele ja neuvottele – Northern Stars haluaa tarjota ratkaisuja missä kapasiteetti mitoitetaan tarpeen mukaan!

* Dokumentointi
Liikuteltavan laitteiston avulla äänityksiä voidaan tehdä myös muualla kuten kirkoissa, konserttisaleissa, kouluissa jne. jonka jälkeen aineisto editoidaan, miksataan ja masteroidaan studiossa.

 

MUSIIKKITAPAHTUMAT JA ESIINTYJIEN VÄLITYS

Kontakteja artisteihin ja tapahtumiin

BÖRJE NYLUND

Countrymusiikki on ollut Börje Nylundin sydämen asia jo 1970-luvun puolesta välistä ja nykyisin sitä voidaan pitää jo elämäntyylinä. Vuonna 1992 perustettu firma Northern Stars teki aikaisemmasta harrastuksesta työtilaisuuden.

Täältä löydät Northern Stars Musiikkikaupan, jossa on oman tuotannon countrya suoraan Suomen preerialta.  Pääset kurkistamaan rauhallisen idylliseen studioilmapiiriin sekä saat tietoa muista palveluista kuten musiikkituotanto, äänentoisto, ohjelmavälitys ja graafinen suunnittelu.