Musiikkitapahtumat | Artistit

nojes-nomaderna-logoViihteen tähden

NöjesNomaderna (suomeksi ”ViihdeNomaadit”) haluaa tarjota viihdettä laadukkaiden artistien ja/tai yhtyeiden muodossa erilaisiin tapahtumiin. Erikoisalamme on rootsmusiikki – country, blues, rhythm´n blues, rockabilly jne.
Tarpeen vaatiessa NöjesNomaderna voi myös itse hoitaa tapahtuman järjestämisen, jolloin huolehditaan myös markkinoinnista, äänentoistosta, valosta ja kaikesta muusta mikä tarvitaan onnistuneen tilaisuuden läpiviemiseen.
Jos konsertin, kyläjuhlan, teemaillan, yritysjuhlan tai jonkun muun tilaisuuden järjestäminen on ajankohtaista ja tuntuu, että NöjesNomaderna voi olla vastaus kysymyksiinne, niin ottakaa yhteyttä meihin niin jutellaan lisää. Olemme aidosti kiinnostuneita aiheesta.
Kuulumisiin!

 

 

 

T A P A H T U M A T

 Facebook

Country Gigs Ostrobothnia

17.8.2018 EASY WEST
STRANDIS
Assarskärsvägen 1   68570 Larsmo
http://strandis.fi/fi/

 

 

 

Country Road 13   1.7.2018
Vuosina 1978 – 1997 pidettiin Emetin Kansanpuistossa ulkoilmatapahtuma, jonka nimeksi tuli Country Road 13 Concert. Konsertti/festivaali oli aikoinaan Suomen suurimpia country-tapahtumia.
Lisää Country Road 13 tapahtumasta

 

 

 

 

 

 

 

Krombi Country & Blues 11.11.2017
Country Life featuring Sonja Biskop
Crown Village Band
Night Train

Facebook/Events

 

 

 

 

cbkoosteKrombi Country & Blues
Pieni, mutta tunnelmaltaan sitäkin tiiviimpi Kruunupyyläinen country-konsertti. Taitavia ja osaavia esiintyjiä läheltä sekä usein Ruotsista vieraileva artisti. Järjestetty jo vuodesta 2009 lähtien ja tulossa jälleen 12.11.2016.

2016: Mats Rådberg (Ruotsi), Larry Peninsula Band, Los Warana
2015: Gina Samuelson (Ruotsi), Casey’s Case, Johan Emet & The Masters of the Universe
2014: E.B.Anderson & The Resolutes (Kanada), Spinning Jennies (Ruotsi), Rude Mood, Guy Enqvist
2013: Laramie Rock Co, Betania Blues Ensemble, Easy West
2012: Tony Lewis (USA), St. Marcus Blues Band
2011: Erja Lyytinen, Kari Mäkinen & Esko Padinki

 

 

music café polaris logoMusic Café
Music Café POLARIS viihdeillat ovat kaikille maistuvan ruuan ja hyvän viihteen ystäville. Esiintyjinä on tunnetumpia ja uusia artisteja ja yhtyeitä. Music Café POLARIS tarjoaa leppoisan tunnelman jossa musiikki on keskipisteenä ”ihmisten aikoihin”.

 

 

 

A R T I S T I T

 

Easy West Tribute to Hank Williams

Hank Williams on eräs countrymusiikin tunnetuimmista nimistä kautta aikain. Suhteellisen lyhyen, mutta intensiivisen uransa aikana hän ehti tehdä roppakaupalla hittikappaleita. Hänestä on tullut perinteisen countrymusiikin uranuurtaja kuten tyyli tänä päivänä tunnetaan.

”Easy West plays Hank Williams” -projektissa yhtye esitttää suuren legendan säveltämiä tai esittämiä tunnettuja kappaleita. Kaikki sovitukset on tehty alkuperäisiä kunnioittaen, myös soundi ja pukeutuminen noudattavat ajan henkeä. Esityksessä musiikin kanssa vuorottelee Hank Williamsin elämästä ja lauluista kertova tarina.

Lisätietoja:
Easy West Plays Hank Williams

EasyWest2016Easy West
Easy West on country-yhtye Suomen länsirannikolta. Nämä konkarit jakavat noin kaksi vuosisataa lavakokemusta. Nyt hieman vanhempina, kun ei enää ole stressiä, kiire minnekkään, tai tarvetta elvistellä, Easy Westin rento musiikki onkin kehittynyt johonkin, jota bändi itse kuvailee ”nuotiokantriksi” tai ”cowboy iskelmäksi”. Tarinallisia lauluja, joissa on rento fiilis ja joissa sanoitukset ovat pääosassa.

Easy West: Bengt Huhta, laulu; Jan Granlund, laulu, kitara, mandoliini ja huuliharppu; Pekka Viitala, laulu, kitara, dobro ja pedal steel; Christian Lunabba, rummut; Börje Nylund, basso.

Musiikkinäytteitä:
In The Long Run
Moments in Time

Lisätietoja:
www.easywest.webs.com

 

cl8Country Life
Country Life on perustetty vuonna 1977 ja näin ollen eräs Suomen vanhimmista country yhtyeistä. ”Kultakaudellaan” 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa Country Life keikkaili varsin ahkerasti erilaisissa country tapahtumissa ympäri Pohjoismaita. Yhtye on myös saanut kunnian toimia useille eurooppalaisille ja amerikkalaisille artisteille taustaorkesterina näiden Skandinavian kiertueilla.
2000 luvulla Country Life:illä on ollut ainoastaan yksittäisiä esiintymisiä. Voidaan sanoa että yhtye ”elää ja voi olosuhteisiin nähden hyvin” mutta tällä hetkellä varsinainen lopettaminen sen enemmän kuin comeback:kaan ei näytä ajankohtaiselta.
Country Life: Rejd Nylund, laulu ja akustinen kitara; Henry Riihimäki, sähkökitara ja laulu; Peter Nylund, steel kitara ja laulu; Peter Edström, rummut; Börje Nylund, basso.

 

OldtimersSounds of Bakersfield – countrymusiikkia aidoimillaan
The Bakersfield Sound on countryn puhdas ja pelkistetty tyylisuunta joka kuulostaa ajattomalta ja useiden mielestä “oikealta countrylta”. Pohjanmaalaiset countrymuusikot Ostrobothnia Oldtimers esittävät Bakersfield soundin tunnetuimpia kappaleita mahdollisimman aidosti alkuperää arvostaen. Sounds of Bakersfield vie teidät mukaan viihdyttävälle musiikkimatkalle jossa kuljetaan soundin legendojen Merle Haggardin ja Buck Owensin jalanjäljillä. Lue lisää Sounds of Bakersfield ja tilaa Oldtimersit esiintymään.

 

Musiikkinäytteitä:
Sounds of Bakersfield