Country & Blues 10.11.2018 Kronoby/Kruunupyy

Highway 40 on countrybändi Skånesta. Rutinoitunut bändi on soittanut yli 20 vuotta. Vuosien aikana bändi on tehnyt 5 CD-levyä sekä useita soittokeikkoja Euroopan countryfestivaaleilla, kaupunkijuhlissa ja klubeilla.

Highway 40 on esiintynyt ahkerasti Tanskassa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Saksassa, Ranskassa, Sveitsissa, Skotlannissa, Shetlannissa sekä Hollannissa kuin myös luonnollisesti Ruotsin rajojen sisällä.

Yhtye soittaa sekä modernia että perinteistä countrya. Ohjelmisto koostuu omista suosikki country covereista mutta mukaan mahtuu myös joitakin omia kappaleita. Repertoaaria päivitetään jatkuvasti ja se soveltuu niin rivi- kuin tavalliseenkin tanssiin. Highway 40 löytyy Spotifyn sekä YouTuben kautta josta voi katsoa bändiä livenä ja siten saada oikea käsitys soundista.

Highway 40 koostuu seuraavista muusikoista: Peter Nilsson laulu ja kitara | Tommy Falk kitara ja laulu | Rolf Persson piano ja koskettimet | Benny Trollehjelm rummut ja stemmalaulu | Bert Göransson steelguitar ja kitara | Bertil ”Babbe” Sjunnesson basso ja bändin johtaja.

highway40.just.nu

 

 

ESSI BLUES

Essi Blues tulee, kuten nimi antaa jo ymmärtä, Essestä eli suomeksi Ähtävältä. Yhtye soittaa bigband vaikutteista bluesia, jossa on paljon vaikutteita Roomful of Blues ja Blues Brothers -yhtyeiltä. Essi Blues perustettiin vuonna 2007 ja yksi bändin uran huippuhetkistä oli esiintyminen Stampenilla Tukholmassa. Essi Blues on järjestänyt 9 bluesfestivaalia Ähtävällä ja ehtinyt julkaista 3 CD-levyä.

Essi Bluesin jäsenet ovat: Rune Pettersson laulu ja kitara | Jan Kanckos laulu ja kitara | Bengt Pettersson basso | Daniel Gunell koskettimet ja huuliharppu | Ronny Forsman rummut | Samuel Forsblom trumpetti | Petter Eriksson barytoni saxofoni | Håkan Ahlvik tenori saxofoni.

Youtube Essi Blues

 

 

CHARLOTTA KERBS & THE HIGHWAY 8’S

Charlotta Kerbs toimii freelance muusikkona ja lauluntekijänä. Hän on varttunut Lepplaxissa, mutta on viime vuosina asunut ja vaikuttanut Helsingissä. Charlotta tekee omaa musiikkia jota hän esittää soolona sekä eri yhtyeissä joissa hän on mukana. Hän on myös tehnyt teatterimusiikkia kuten esimerkiksi Wasa teatteriin ja Oravais teatteriin. Charlotta työskentelee folkin, jazzin, soulin, blues ja reggaen parissa ja on mukana yhtyeissä New Orleans Rhythm Gang, Afrojazz Quintet, Small Axe och Topeliusvägen. Charlotta on esiintynyt ympäri Suomea, Ranskassa, Espanjassa, Ruotsissa, Latviassa ja USAssa. Useissa studiotuotannoissa hän on luotettu studiomuusikko ja taustalaulaja.

The Highway 8’s koostumus: Robban Hagnäs (Wentus Bluesband) bassossa, Peki Jansson (The Local Harvesters) kitarassa ja Valter Söderbacka (La Riippa Group) rummuissa. Nämä nimekkäät ja originellit muusikot loistavat yhdessä ainutlaatuisessa yhteistyössä countryn merkeissä. Repertoaari koostuu perinteisistä country ja folk klassikoista, joihin bändi on hakenut inspiraatiota Emmylou Harrisin, Dolly Partonin ja Willie Nelsonin musiikista.

Youtube Charlotta Kerbs

Arrangör: Northern Stars / Börje Nylund
GSM: 050-5217222

E-post: info@countrymusic.fi